monta.

Etenkin näin yövuorojen heikentämälle tajunnantasolle voi jopa pyykinpesu olla haasteellisin tehtävä. Että mitä ainetta minnekin lokeroon.

Saati omaishoitoon väsähtäneelle yövuorojen heikentämälle tajunnantasoiselle persoonalle.

Pitkään käytin pois Rainbow-tuotesarjan pyykinhuuhteluainetta, joka oli niin paksua, etten tahtonut saada sitä pois huuhteluainelokerosta. Tai en siis minä vaan kone. Ja väri oli helmiäisen keltainen.

Pyykinpesuaine nestemäistä ja sinistä. Paitsi tummille valkoista nestemäistä. Ja laittaessani hetki sitten pyykkikoneeseen tummia vaatteita, onnistuin laittamaan ensinnäkin erittäin suuren paineen takia oikeaa valkoista tummien vaatteiden pesuainetta kauhistellen sitä, että se samantien valuu aina sieltä lokerosta rummun päälle.

Vaan huuhteluainelokeroon menikin sitten sitä sinistä pyykinpesuainetta enkä sinistä huuhteluainetta. Prkl. Että niin vähästä kiinni.

Lisäksi eilen etsimme telkkarin kadonnutta kaukosäädintä. Emme löytäneet kuin patjojen välistä kaikenlaista roskaa. Tänä aamuna tajusin heikossakin hapessa, että päiväpeiton sisäänhän se pirulainen on taas joutunut.

Eli pesuaineet tulee värikoodata. Ne voisivat olla kaikki värittömiä ja asiakas itse värjäilisi niitä oman mieltymyksensä mukaan välttääkseen kaikenlaisen aivojumpan pyykinpesukoneen vieressä. Miksi ylipäätään hieno kapea päältätäytettävä automaattini ei itse ymmärrä työntää johtoaan suoraan oikeaan pulloon sen sijaan, että vaivaa minun olemattomia aivojani tällaisilla merkityksettömillä asioilla?

Ja tiskaus jatkuu tai pöydän siistiminen. Tytär keskittyy design toimintaan siivessä. Minä pesin jo vessan lavuaarin ja pöntönkin.

Ja huoneentaulu, jossa lukisi:

Kadonnut kaukosäädin löytyy päiväpeiton uumenista.