Voi kissaparkoja. Kolme nuorta naista kiekuu Singstarin innoittamana Kissalassa. Tänne seinän taakse se kuulostaa ajoittain itkuvirreltä ja ajoittain siltä kuin ko. tytöt olisivat harjoittelemassa Muskarin lauluja. Mutta hauskaa tuntuu olevan.

Minulla on kylmä ja pesuhuone on täynnä pyykkiä. Ennen kuin ne kaikki pesty ja kuivuneet on ... on aikaa kulunut.

Tasan ei käy onnenlahjat. Silloin kun pyykki kuivuisi ei ole aikaa eikä taatusti voimia pestä sitä. Sitten kun intoa löytyy... sataa vettä eikä ulkona kuiva mikään.

Nyt kun muistaisin, että laitoin broileria uuniin... ja että riisiä meinasin sen kanssa keittää jonkin ajan päästä. Nuoret naiset valtaavat keittiön varmaan kohta nuudeleidensa kanssa, joten yritän keritä alta pois. Minä vanha haaska.

@ @ @

Olen ihmetellyt onnistuneesti geokätkeilyä. Ts. kiinnostaa, mutta ei ole sen enmpää voimia toteuttaa ko. toimintaa. Vierailin tulevan mökkikuntani sivuilla ja he ovat liittäneet oman kuntansa alueen kätköt sivustolleen.

Myös omalla kotikunnallani on kätköjä, muttei ole tullut niitäkään tutkittua. Huomenna olisi tarkoitus lähteä maastoon opettajakaverini kanssa, mutta tuskin ajatellussa suunnassa kätköä onkaan, vaikka muuten voisi olla hyvää maastoa siihen.