Ei ainakaan vapaat, mutta omaishoito, tauti ja moni muukin.

Ja näiden sivupohjien kanssa näyttää olevan ongelmia. Kuvat häviää jne. Aina kun vaihdan on seuraavana päivänä tulos katastrofi. Palasinkin alkujuurille, vaikken oikein tästä värimaailmasta niin perusta...

Olo. Se on. Edelleen räkäinen. Mutta nyt sentään niin räkäinen. Ennen vain huono.

Lääkkeitä olen ottanut, kerran määrättiin. Tuskin näitä tulee otettua kovin pitkään, mutta jos odottaisin nyt ensin, että lentsu keksisi jonkun muun uhrin.

Siksi toisekseen ääreisverenkiertoni on parempi nyt... jalat jotka aina olivat kylmät, ovat ihanan lämpöiset.

Beetasalpaajissa pitäisi olla jotain rauhoittava vaikutus, joka lievittää esim. jännitystä... urheiluampujat napsivat kisoja ennen. Ja muutenkin esiintymisjännityksestä potevat. Tuli vain mieleen, että kun tämä stressaava tilanne jatkuu minulla vielä ties kuin kauan, olisikohan tuo mahdotonta, jos jatkaisi jonkin aikaa ja kelluisi rauhan ulapoilla sen avulla esim. puolikkaalla annoksella?

Säästyisi stressiä ja villasukkia.

@ @ @

Eilinen päivä meni - johonkin.

Tein verenpainemittauksia ja vakuutuin jo melko lailla, että lääkitys ei ehkä alenna niin paljon kuin olin kuvitellut. Minulla taitaa olla normaalistikin verenpaineet alhaalla aamuisin. Mutta odottelen nyt aina aamuisin niiden kohoamista ennen kuin nappasen lääkettä naaksiin.

Muutenkin normaaliin päin ollaan menossa. Herään aamuisin sika-aikaisin. Kuudelta tänäänkin. Nyt pitäisi herätellä mies kahville. Mitä sekään nukkuu tuolla märissä pahnoissa.

Tytär on kipeänä edelleen. Pitää lentsua. Tänään on melkein kolmas päivä, joten odotamme josko huomenna olisi jo paremmassa kunnossa ja pääsisimme lähtemään reissuun.

@ @ @

Siis maanantaina jos me olemme kunnossa, lähdemme pois päin ihnimillisyydestä. Mitäh?!

Voi tuntua kummalta, mutta näin minä tunnen siitäkin huolimatta, että olen kotoisin Vantaalta. Mitä etelämmäksi mennään sitä vähemmän uskon kohtaavani hädänalaisen auttamiseen syyllistyviä ihmisiä. Ja sitä turvattomampi olen. 

Pitääkin tarkistaa onko ns. ilmaisia autonkorjaajia lähettyvillä tai siis heidän numeronsa.

Kun menemme pohjoiseen, tutkin paikat reitinvarrelta, mistä saa bensaa. Ehkä vähän hintojakin. 

Kun menemme etelään, etsin käsiini korjamot reitin varrella, hinausautot jne. Tekisi mieli pakata rinkkoihin tavarat, että voimme tarvittaessa hylätä autonkin... ja lähteä kissoinemme paikalta.

Tosi turvaton olo taas. Hyvä kun menee jo lääkitys tykytykseen.