Miksi kummassa oloni on huonompi kuin eilen? Sain lääkekuurin ensimmäisen annoksen jo eilen. Tänään hain sitten sen varsinaisen kuurin. Ja koko matkan apteekkiin ja ruokakauppaan (tosin naapurikuntaan) tunsin oloni tosi keljuksi ja väsyneeksi.

Ja toistaitoinen olotila sen kuin jatkuu. Vähän sellainen hutera olo. Yön olen nukkunut yli 8-tuntiset unet ja silleen, mutta vaikuttaa se kuitenkin, ettei tarvitse päikkäreitä pudottaa joka väliin.

Huomenna olisi kai yritettävä jotain muuta tehdä kuin ihmetellä, mikä osui. Siis en aio lähteä lenkille vaikka sienimetsän salat kyllä kiinnostaa. Tytär sanoi, ettei ole asiaa, kun on kipeä.

Mutta makkarasopan keittoon olisin kyllä ollut hyväkuntoinen. Tyttö kun ei voi käsitellä raakoja perunoita... eli kuoriminen jää mulle. Ja sanoin, etten aio kyllä kuoria muutamaan tuntiin kuoria mitään muuta kuin kauppavaatteet ja heittäytyä vaateriin.

Koirat määräsin kuitenkin ulos rustoja syömään ja kissankatturat tuli makoilemaan päälleni katsoessani kun lihasvoimat jylläävät Berliinissä. Penkkiurheilu on mannaa. Keholleni ja mielelleni. Yksinkertaisesti on turhaa kuitenkaan kysyä tilanteista yhtään mitään. Yhtä hupia silmistä sisään ja korvista ulos.

Tulostin lomakkeen Validia-asumiskokeilusta. Jos mieheni sinne pääsisi kuukaudeksi, että selviäisi, millä avuilla henkilö selviää asumisessaan. En aio hyväksyä mitään paikallista tk:n vuodeosastoa tai vanhainkotia loppusijoitukseen. Sen olen tässä vielä velkaa.

Ush, kokeilen onnistuuko tämän tallennus, kun tytär ajoi kesken kirjoituksen pois koneelta.