Tosin on ollut hieman läpivetoakin, mutta tämä puistatus on sisäistä.

Sossutäti laittoi ehdotuksia. Tavanomaiseen tapaansa niin, ettei tiedä mitä hän tarkoittaa. Että mennäänkö valitsemaan näistä vai haluaako hän alustavia tyrmäyksiä jne.

Mutta kun tuli sellainen tunne, että hitto, mitä minä olen tekemässä. Siis ihan oikeasti, haluan että mies lähtee nyt ja avustaja ja toimintaterapeutti ja ja sängyn nousutuki, vaippalaatikot kuistilta jne.

Mutta kaihertaa epäilys, että suostuu johonkin, josta ei ole paluuta. Tai siis en tänne kotiin varmaan ota enää, mutta jos tuikkaan onnekkaasti miehen väärään paikkaan, huomataan, että sielläs olet ja pysyt.

Ja ihan oikein palvelusopimusta aletaan vääntää uusiksi. Hoitavat tahot mukaan... siis apus, en halua avustajaa mukaan. Ei tule mitään rakentavaa sieltä suunnalta. Romahtavaa pikemminkin.

No, odotan nyt selventävää viestiä, että joko lähden valkkaamaan paikan auringosta vai oliko tämä nyt vaan jotain hemmetin vedätystä. Että onko rahat nyt kasassa vai luuleeko sossu, että odotan paikkaa Validiaan? Jaksut on niin vähissä, etten jaksa kuuta taivaalta odottaa, mutta tietyt jutut pitää olla kunnossa.

Tulee paikkojen katselmuksesta kyllä hauskaa... meinaa otan tytönkin mukaan ja ristikuullustellaan.... haasteellisia omaisia.