exän tavaroita... muutakin kuin pornolehtiä. Ohjustekniikan perusteet ja sata muuta sotaromaania ja selvitystä. Pistää jo pakettiin ja teippi niskaan.

Posti toi käräjäoikeudesta isot valkoiset kirjekuoret. Avasin omani. Hetken luulin, etten ollut sitten oikeaa hakemusta osannut laittaa. Ehkä kuitenkin. Sanamuoto vain oli ettei avioeroanne voi hyväksyä jne. Ilmeisesti tämän ekan vaiheen ajan vuoksi, että josko tulisitte sittenkin vielä toisiin ajatuksiin. Niinkö ajattelitte?

Suuri teloituspäivä on huomenna. Sitten saa tämä jo ex-rouva kyytiä. Tai sitten minut jätetään ulkopuolelle, vaikka yritän hoitaa miehen asioita. Vieläkin. Hän on sentään lasteni isä. Puolustuskyvytön itse sitä asioiden hoitoa tekemään.

Tilaisuus kiinnostaa toimintaterapeuttiakin. Myyn lippuja tilaisuuteen. Ehkä otan beetasalpaajat mukaan, jos tilanne käy sietämättömäksi. Voi kun osaisin itseni hillitä. Ja miksi en, sillä niin paljon on tapahtunut, mutta suurin osa hyvää. Vain nämä viikonlopun tytön sairastumiseen liittyvät nyt tässä vähän kaihertaa, mutten edes siitä oikein jaksa huolta etukäteen kantaa. Kerkiän sittenkin kun selviää, mistä sydänoireet johtuvat.

Lenkillä olen käynyt ja päikkäritkin tuli nykäistyä. Ei ihme, että tuli, sillä olen herännyt monena aamuna viideltä ylös, joko kellon avustamana tai ilman. Ehkä jotain unihäiriötä siis kuitenkin. Toisalta työtkin oli niin monta viikkoa katkolla, että ihmekös tuo.

Hyvää Arjan päivää Arjat!