Että mitä tänään? Hieman voimaton olo. Varmaan vähän henkistäkin, sillä exä tulee kotona käymään sitten lähtönsä.. siis kauan sitten varmaan hänen mielestään. Ja minä olen täällä hieman vaihdellut asentoa... joka kohdassa. Kuin siivonnut häntä pois. No, sitäkin.

Sormet ovat kuin puuduksissa. Kävin liiteristä puita hakemassa. Täällä on pakkasta. En taida hennoa katsoakaan paljonko. Sitä paitsi crossari-vaateteline on niin täynnä, että joutuisin epäergonomiseen asentoon löytääkseni edes katsekontaktin koko lämpömittariin.

Yleensä puita on siis sisällä, muttei tällä kertaa. Tai on sytytyspuut, mutta kun ... joku on mättänyt siivousinnossaan tavaraa puulaatikon päälle ja se tavara vaatii enempi aikaa muuttaa toiseen paikkaan ja sitä toista paikkaa ei ole... selvisikö? Koko siivous yhtä dominopeliä... tai pasianssia tai rulettia tai venäläistä edellistä...

Tänään on puhelinpäivä. Soitan äidille. Hän ei tiedä reissuistani ja elämästäni kuin osan. Pitää hieman varjella. Ollaan kuitenkin eroasiat jo puhuttu, eikä hänellä siihen ollut mitään negatiivistä sanottavaa, joten mitäs siinä sitten. Mutta jos kerron missä viikon vietin ja mitä siitä seurasi... noup.

Ehkä palaan lämmityshommiin. Keittiön uunissa ei ole vielä tulia, kun jäin varmistelemaan tämän huoneen takkaa, ettei se vain savuttamaan ala. Kotoisa humina kuuluu selän takana ja ilma ei ainakaan savuttamista lupailekaan. Aurinkoinen pakkaspäivä tulossa.