ei pitäisi syödä sopimattomia ruokia. Ei ainakaan uudestaan. Ei siis sipuliteemakkaraa. Tai vähään aikaan. Montaa kertaa päivässä... paskainen loppu, mutta toistaiseksi henkisellä tasolla.

Mahaa turvottaa ja on perin etova olo. Siksi jäi tämä imurointi hieman vaiheeseen vieläkin ja sen sijaan lähdin ulos kuistia siivoamaan ts. kuljetin tavaraa siitä pois. Mm. tytön telkkarilaatikot, joita olen pyytänyt useaan kertaan viemään hitoille siitä pyörimästä. Vaan ei.

Meillä kun on sellainen vallitseva oppi, että jos tuotteeseen tulee vika, se on syytä takuuaikana palauttaa ALKUPERÄISPAKKAUKSESSA. Ja tämä on lähtöisin rakastettavalta pojaltani, jota ei muuten vielä ole näkynyt... Joka tapauksessa meillä on laatikoita. Tyhjiä laatikoita. Pakkaustarvikkeineen ja ilman. Ja kun tilaa ei sellaisille olisi.

Eli niitäkin pyöritellään, vaikka minä kyllä laittaisin ne pahvinkeräykseen tms. mutta ei. Joten ne odottavat kuljetustani. Ne odottavat myös takuuajan jälkeenkin varastoissa... ne odottavat juhannuskokkoja vuosien päässä. Nopeasti palavia kokkoja. Kokkoja minun vahtimisvuoroihin...

Voisi niitä kuulema käyttää myös makin siirtoon mökinkäymälöistä. Lienee legenda ilman totta takana, että joku olisi vuorannut muovisäkeillä telkkarilaatikonsa ja tyhjentänyt mökin vessan alusen ja käväissyt kuljetusreissullaan myös matkan varren kaupassa, jonka aikana ko. laatikko olikin mystisesti lähtenyt peräkärrystä. Jos totta, tosi hauska juttu, jos ei.. vien juhannuskokkoon.

Eikähän minulla ole sitä vetokoukkuakaan autossa. Mökistä nyt puhumattakaan.