Ja heti varoituksen sananen blogiin eksyneille, etten todellakaan osaa kirjoittaa kuin angstia, joten kaikki Anonyymit positiivarit voivat lopettaa jo tähän.... kyse on enemmän kirjoitustyylistä kuin pysyvästä mielentilasta, joten joko sen oivaltaa tai sitten ei. Mutta se siitä, valittakaa ohjelmapäivystykseen, minne yleensäkin asioitte tuolla mielenlaadulla....

@ @ @

Ja paluu otsikkoon. Ilmeisesti jokin väsymys on tunkemassa nyt päälle, mutta siitä viis. Tai untahan se vain tarkoittaa. Viime yönäkin valehtelematta käännöksen miinustettuna 9,5 tuntia, mikä tälle tyypille on jo esikoomatila.

Ja sitten on nähtävä kaikennäköisiä rakentavia unia, siis varmasti mielessä pyöriviä juttuja alkaa tulostua jopa niin, että herätessäni ne muistan. Mutten niitä tässä ala kertomaan, mutta kerroin vain, ettei kyseessä ole mikään unentunne ja turhanpäiväinen sängyssä makoilu.

Pinna on kiristymässä. Jos elämän tarkoitus on ikävän karkoitus, ei se minulla ole ollut koskaan mitenkään erityisesti hallussa. Ikävää voi karkoittaa siivoamalla, kunnes huomaa, ettei tää johda mihinkään, sen nyt nään - vaiheseen. Että myös asioita olisi alettava siivoamaan.

Ja niitä oikeasti tärkeämpiäkin asioita olisi tekemättä. Juu, juu. Aivan kohta aika on kulumassa loppuun, kunnes otan tuon kännyn ja kyselen polttopuita. Tai kohta kylmän kangistamana tilaan syväjäädytysvarastotilaa itselleni.

Hieman omatuntoa soimaa, kun en ole kuullut siitä ensimmäisestä halkokauppiaasta, että iskikö Chicakolentsu siihen ja menehtyikö siinä, kun ei hänkään ole kyennyt soittamaan niiden kymmenen kuution tuomisesta etuvetoisella autolla. Vai onko esteenä edelleen siian kutu tai mateen sellainen... oli muuten viimeinen asiointi tämän isännän kanssa.

@ @ @

Isännän kanssa. Isäntiähän ne täällä on kaikki tyynni. Tilalla ja ilman tilaa. Oman onnensa isäntiä. Paitsi vaikeasti vammaiset. Heidät hoitokoti perii. Nielee ja toivottavasti pitää hyvänään.

Hoitokodin suunnalta ei mitään uutta. Kauheasti ei yhteyttä pidetä. Tai sitten se johtuu siitä, että tietävät tilanteen, ettei tässä ehken niinkään sitä tietoa kaipaa. Tai sitten tästä yhteydenpitotavassa, sillä toivon sähköpostin käyttöä. Siihen ei välttämättä olekaan aikaa. Sen sijaan jos soittaisi, varastaisi hoitoaikaa joltain asukkaalta... niinpä niin.