Joku vähän lämmitti.... prkl. Onneksi en nuku näissä huoneissa, vaan siinä ainoassa huoneessa, jossa on vain lämpöpatteri. Jep. Soattaapi olla että männöö se kiinni. Kissat vieköön!

Sikamainen kuumuus haittaa kun yritän täällä siivota. Nyt on pari huonetta muka-siivottu, mutta tuli tauko, koska on koottava kissat ja laitettava tuonne siivottuun huoneeseen(i) takaisin, ennen kuin voi jatkaa.

Jännitys kourii mahassa. Pelkään sitä, saanko auton käyntiin vai lentääkö hiilet huut helvettiin. Huomenna saan autoon kenties uuden virranjakajan kannen ja pyörijän... tai jotain sellaista... kuulosti siltä, kuin asentaja olisi naisentanut osien nimiä... minusta ei maatilateknisessä ollut pyörijää... mutta olkoon. Enhän minä ymmärrä mitään. Mutta ei moni mieskään, joten miksi murehtia.

Mutta siis jännittää, saanko haettua pojan ja hänen tyttöystävänsä vai ... otetaanko suunnitelma B käyttöön.

Sulatin kinkkua hellan päällä. Vaikkei hellassa ollut tulia... leivinuunissa tuli poltettua kuitenkin, joten kinkku alkoi kypsyä siinä sulaessaan. Joten laitoimme sen sitten saman tien sähköuuniin, kun alkoi jo olla jonkin verran kypsää...

Nyt lähden kaapimaan kissat huoneeseen ja jatkan tätä hikistä urakkaani.