Häh, eikö se seuraa muka odotusta?

Ei täällä kukaan ole raskaana. Tai mistä minä sen tiedän. Tuon kukaan.

Raskasta elämää minä tarkoitin. Että se alkoi näkyä nyt meillä. Ensin minulta todettiin sydämen rytmihäiriö ja nyt tytöllä takykardia, jonka aiheuttaja on vielä testien ja kokeitten takana.

Ja jotta saataisiin tämä ihana työmaammekin tähän esille, viisas työyhteisömme oli valmis tuomitsemaan tyttäreni ensin huijariksi eli hän tekeytyy sairaaksi. Nyt kun tilanne on paljastumassa, johtokelkka kääntyi ja moitti siitä, ettei tyttäreni mennyt heti lääkäriin.... haistan paska porukkaa. Siis puolet väestä.

Talvesta voi tulla pitkä.

Talvella ei lähdetä muualle töihin saati muuteta pohjoiseen. Talvi nökötetään sen takan edessä, johon on jäänyt näin syksyllä. Katkeran pitkä talvi, jonka aikana voi unohtaa monta kertaa, muistaa taas, että miten saamarin typerää porukkaa vanhainkodilla on töissä.

Noh. Pojan kanssa juttelimme sekä hänen elämästään että meidän muiden elämästä. Ettei tässä väärää ole tapahtumassa ja tuetaan toisiamme miten voimme ja kykenemme. Eikä sidota ketään mihinkään, kun siitä nyt vähiten on hyötyä. Pojallakaan ei koulu ota tuulta purjeisiin, eikä hän näe mieltä jatkaa, joten vaihtuu sekin. Joskus.

Onneksi poika nyt seurustelee ja sanoo olevansa onnellinen. Tosin totesi, että ei nyt kaikkea senkään suhteen varaan laittaisi, vaikka ovat tulossa appivanhempien 50-vuotis hääpäiville, joten näytillehän vaimontekele tulee. Kunhan minusta vain ei tehtäisi ennen aikojaan mummoa, menee mahikset, kuulema.

Mies olla möllöttää. Millään ei ole väliä ja aivoissa on vain se yksi kohta kai kunnossa ja se on erotiikkaosasto. Liika on likaa valkoihoiselle  ja naiselle varsinkin. En sen seikkaperäisemmin anonyymistikään ala ruotimaan miehen seksuaalista käyttäytymistä, jonka se nyt onneksi on siirtänyt entisiin työtiloihinsa.

Kaiken kaikkiaan positiivista on, ettei mikään uusikaan haaste ainakaan heti tapa. Mutta etäisyyttä on näihin ympyröihin kyllä otettava, että jaksaisi.

Kuusi vuoroa takana ja olen ihan kuitti ja se tuplakin. Tosin olen nukkunut tällä viikolla kehnonpuoleisesti. Liekö syynä se, etten ole jaksanut hiloa itseäni metsään lenkille.  Luultavasti tai sitten vain työvuorojen määrä kypsyttää, osa työkavereista kypsyttää ja pari asukasta kypsyttää. Ei kaikki mummot ja papat ymmärrä, ettei vanhainkoti pyöri heidän pingottuneiden vatsojensa ympärillä.

Tänään sain mielenterveys-muistihäiriöiseltä mummolta kymmenen pistettä ja jonkin ylennyksen. Niillä on jaksettava tämä viikko niputtaa yhteen. Edes yksi tyytyväinen. Joo, oli niitä muitakin. Vain ne kaksi pinkoa, joista toisen ruikutusta en lähtenyt kuuntelemaan alkaen verhojen asennosta, jumalanpalvelukseen...

Raskaat työt ja raskaat huvit. Tänään saunoo exäni. Olkoon hän jo exä. Jep. Huomenna saunon minä. Ja nappaan muutaman lonkeron, jos muistan niitä nyt kaupasta ostaa, kun tuo alkoholin kanssa on ollut niin nihkeätä.

Jaaha, se aika kellosta, että exä lähtee saunaan... JA HUOMENNA TÖIHIN JA SIELTÄ OSASTOLLE.... JIPPII, JIPPII!!!!!!