Asioidenhoitoon tarjottu ihan työnantajan suomin oikeuksin. Yksi vapaa ja nyt hoidetaan kaikki rempallaan olevat asiat. No, meni silleen silmilleen homma, että olen todella muuttunut nukkuneen rukoukseksi. Voisin melkein nukkua kellon ympäri jne. Ehkä päikkäritkin kiskaissa. Sellaiset parituntiset vähemmän piristävät.

Mutta päikkäreitä ei uskalla ottaa, sillä voisi yöunet rivetä aamuyölle ja pakko kai tässä on kuitenkin työt hoitaa, joskin nyt on iltavuoroja tyrkyllä viikonloppua lukuunottamatta. Mutta kuitenkin.

Mieliala olisi hyvä, jos liiterissä olisi puita ja hoitokoti vastaisi sähköposteihini... vähästä kiinnikö? Vaatisi asioidenhoito puhelimenkäyttöä ja se kyllä on jo vuosia ollut niin vastenmielistä, että toivon todella, että ihmiset enenevässä määrin siirtyvät tietokoneidensa ääreen...

Noh. Tänään siis avoin asioiden hoito asiana. Tai sitten painun kellariin. Torstain vapaalla menemme tytön kanssa pesemään pesuhuoneen ja saunan... ja sitten joulusiivous onkin sitä pelkkää ylläpitoa... hahah.

Lähden nyt katsomaan miten crosstrainer toimii nykytilassaan. Tai miten minun tilassani voisi ko. laitetta käyttää... ehkä pari minuuttia ennen kuin tipahdan kyydistä. Sitten aamupalalle... niinpä niin... on kyseessä hieman yhdistetty aamiainen ja lounas taas...

Että hyvää vappua sitten vaan.