1. Laita tunnustus blogiisi.

2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt. 

3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen. 

4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.

5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

 

***


1. Ykkönen on ehdottomasti kuulo. Kuten Annuliisakin, minä tunnistan ihmisten kuulon avulla parhaiten. Ja minä jopa muistan hyvin kuulemalla. Kuulomuistin avulla pystyn palauttamaan mieleen seinäkellon lyönnit lapsuudenkodissani. Laskemaan jälkeen päin, paljonko kello oli..

Tärkein on ehdottomasti kuulo.

2. Tuntoaisti tulee toisena. Jaahas, mitenkä sitä nauttisi toisesta ihmisestä, jos ei olisi tuntoa... heheh. Jäisi moni lapsi syntymättä ja silleen. Tai ainakin luulen niin.

3. Makuaistilla on suurempi merkitys kuin näöllä. Joskin liittyyhän liian hyviin makuihin riippuvuuttaa jne. Ja ruokakin maistuu makuaistin välityksellä...

4. Näkö , joka on siis mielestäni vähän ylimitoitettu. En koe olevani visuaalinen tyyppi ollenkaan, vaikka testeissä molemmista sekä auditiivisesta että visuaalisesta tulee melkein samat pisteet.

Näön avulla tuen sitä mielikuvaa, minkä ääni minussa synnyttää. Mutta enemmän kiusaa minusta on ollut juuri näön kanssa vs. kuulo. Näkömuistikin on niin heikkoa, että apua ei ole kokeissa, että onnistuu näkemään sivun jossa vastaus lukee, muttei näe lukea tekstiä.. prkl.

5.Tasapainoaisti jos puuttuisi kellahtaisin nurin. Miten pitää jalat maassa, ei mitenkään.