monella tapaa. Ei uutta näin yövuorojen jälkeen. Eikä varsinkaan sen kaiken jälkeen, mitä on tapahtunut viime viikkoina elämässäni.

Sellainen olo kuin ei oikein tajuisi mikä on totta mikä unta. Ehkä huomenna on parempi päivä. Pakko olla.

Tänään on vasta kahvit juotu, posti haettu ja kassillinen puita sahattu. Huomasin, ettei eilen ihan lämmitys onnistunut. Jäi takanpelti raolleen. Mutta kissanhiekat on kompostissa. Edessä olisi saunanlämmitys. Ja ihana uusi yö, jolloin saa nukkua omassa sängyssä. Hmm. Tuli kyllä mieleen toinenkin sänky...

Parisen tuntia olen tässä koneella lueskellut ihmisten blogeja. Yhtä uutta, jonka lukemiseen sitä aikaa sitten menikin. Aihealueeltaan aika rajua meikäläiselle puritaanille näiden kahden viimeisen kirjoittajan jutut. Toinen mies ja toinen nainen. Mutta antoivat hieman perspektiiviä omaan elämääni ja toisaalta siihen, että elämä voi olla todella raadollista, mutta minä näytän löytävän aina valoisat puolet tai sitten olen pirun onnekas.

Siivoushässäkkä on tietysti yövuorojen vuoksi hieman laantunut, mutta pikkuosioita olen suorittanut kuin pakkomielteinen. Tuntuu, että kun sain nämä suuret linjat tehtyä, voin tehdä vähemmilläkin voimilla aina ohi  mennessäni tuon ja tuon. Jos miniäehdokkaan tulo olisi edessä, nauttisin täysin siemauksin, nyt on pikku jännitysmomentti takaraivossa ja tunne siitä, etten ole kyllä yövieraisiin valmistautunut vielä ja voi iskeä siksi täysi paniikki.

Olo on hieman raukea. Tiedän kokemuksesta, että tulee varhainen nukkumaan meno tänään. Tai normi iltakymppiversio, mutta mitään rytmien muutoksia ei yleensä ole tullut. En muista ollenkaan, koska viimeeksi tein öitä. Pitäisi ihan katsoa vaikka työlistoista tai palkkakuiteista edes suuntaa...

Eilinen näköhäiriö on ollut poissa. Ehkä pidän asiaa migreeninä, jonka yövuoro laukaisi tässä muutenkin hektisen elämäntilanteen rasituksessa. Itse päänsärythän ovat oleellisesti vähentyneet tässä beetasalpaajan varjellussa elämässä.

Taidan lähteä lämmittämään eilisen jätteet mikrossa ja leikkiä että kyseessä on ensiluokkainen gourmet-ateria. Onneksi en ole suinkaan mielikuvitukseton tapaus.