Lähdin aamuvuoroon näemmä ilman varovaisuutta. Astuin ulkoportaille puoli tuntia sitten ilmestyneeseen luuhun. Siis koiran luuhun. Siis naudanluuhun... joo, joo

Jalka lähti portaita alas liukuun. Toinen puolestaan ei kerinnyt mukaan, vaan taittui alle. Tai istuin päälle tai jotain, mutta ukkovarvas on mahdollisesti murtunut.

Aamuvuoro on kyllä tehty, mutta bongasin itselleni minulle ilmoitetusta sairaslomasta ensi yön yövuoron. Koska yhdessä kipeytyneen keskarin, murtuneen ukkovarpaan sekä helvetinmoisen univajeen takia... huominen aamuvuoro on ystävällisin vaihtoehto.

Tosin. Minun kaksi aiempaa yötäni olivat rauhallisia. Hmmmm. Voisiko olla ettei kahta ilman kolmatta? Vai jatkuuko tämä helvetin huono onneni eräissä asioissa? Mm. koneiden ja laitteiden kanssa, kävelemisessä ja oviaukoista osumisessa.

Nyt on lämmitys käynnissä, sillä siitäkin huolimatta, ettei karmani ole ehken ollut ihan puolellani ja pyhätyöllä ei entisessä elämässä ollut siunausta, olen menossa hiustenleikkuuseen... hmmm. Taidan kerjätä enemmänkin ongelmia itselleni. Jep-jep.