taistelen väsymystä vastaan. Tekisi niin mieli nukahtaa uudelleen yöunille. Mutta laitoin jo pyykkikoneen päälle ja tiskialtaaseen kuumat pesuvedet. Ja sitten katselin - ihan vain vähän, että mitä niissä eteisen pikkuisissa pahvilaatikoissa... ja siitä se riveää taas siivousurakka käyntiin.

Jos sellaisena kevyenä kenttäkeittona yrittäisi sinnitellä jotain tekevinään. Tässä koneella ei näytä auttavan kauaankaan istuskeltavan etteikö silmät ala lupsamaan päässä. Joten ihan vain keskustelun vuoksi pyörähdän tässä. Jonkinlainen hiljaisuus tulee yövuoroista johtuen muutamaksi päiväksi ja sittenhän on tämä siivouksen loppurysäyskin ajankohtainen, joten pienet pyörähdykset itsensä ympäri ovat ihan tarpeen.

Uskaltautuisi vain tuonne ulos asti. Jonkun pelargoniat jäivät pakkasiin... ja ovat varmaan nyt entisiä. Ei tarvitse niitäkään vastedes murehtia. Se siitä sitten. Asia on painanut jo viikon päivät, mutta en saanut ruukkuja turvaan, en sitten mitenkään, joten nyt olisi vain surutyön tekeminen. Eli ruukkujen tyhjentäminen....

Ja tallilyhtyjen laitto olisi hauskempaa jos ei olisi montaa astetta pakkasta tai tuulisi vaakatasossa.

Pakko ponnistaa ylös. Tai silmäluomet putoavat alas.