Oppimaan uutta?

Siis pitää leikata kynnet. Ne kasvavat kuin kasvuikäiset pojankoltiaiset. Jos en niitä itse pane poikki halutusta kohdasta, ne repeävät tässä siivouksen tiimellyksessä. Ja eivät ole muutenkaan suositeltavia hoitotyössä.

Vaan että kun leikkaat kynnet, pitää myös kesken siivouksen kiroilun saattamana palata viilaamaan kynsiä! En minä vain osaa leikata kynsiä niin, etteikö niihin jäisi jotain väkäisen tapaisia ansoja kaikenmaailman asioiden niissä roikkumiseen. Varsinkin vaatteita roikkuu kohta joka kynnessä. Ja jos karistaa sen vaatteen jää sellainen karvanippu käynnistä muistoksi ja nenän pyyhkäisykin saa irvistyksen naamalle, kun karvanippu hipoo vahvassa keski-iässä olevaa nenänalustaa.

Siis ennen siivousta leikatkaa kynnet ja viilatkaa ne. Tätä varten minun piti nähdä tämäkin päivä ja oppia etenkin näinkin järisyttävä tieto käytännön työnteosta. Mutta ehkä te olette jo ahkerina siivoojina sen huomanneetkin. Ehkä tämä olisi ollut asia: näistä kannattaa vaieta kuolinvuoteellakin... ehkä tämä olikin häpeällinen havainto vahvassa keski-iässä todennettuna.... auts