Kai. Olen elossa, kun minuun sattuu. Ei onneksi eilisessä portaiden väärinlaskussa tullut isompia loukkaantumisia mutta ruhjeita ja kipeitä sellaisia paljon. Mutta keskisormi on taas kunnossa ja sen vuoksi kirjoittamista ei haittaa nyt sekään.

Kylmä on edelleen. Eilen lämmitin takan, mutta nyt jo on täällä vaivaiset 17. Laitan sitten aamulla tulet takkaan. Nyt tein ruokaa puuhellalla ja aion saunoa oikein kunnolla illalla, joten sieltä sitä lämpöä tihkuu pikkuhiljaa.

Huomenna lähden oikeusavustajalle kysymään oikeuksistani ja velvollisuuksistani. Pitäisi katsoa paperit ajoissa kuntoon. Tosin en muista mitä piti katsoa ja kun olin yövuorossa, en kyllä mitenkään jaksa tänään.

Heräsin ennen kolmea iltapäivällä. Oli vissiin aurinkoinen ilma. Se oli ja meni. Nukkuessa. Mutta ihanaa oli kävellä työpaikalta pukukopille kun toiset tulivat maanantain aamuvuoroon.

Tosin uloskävely oli kittisempää. Kävelin talon alakerroksen läpi parkkipaikan viereiselle labran ovelle ja vasta sitten uskaltauduin pistämään nenäni muun komeuden kanssa ulos. Yli 20 astetta oli pakkasta. Auto tosin lämmityksessä ja lämminkin, mutta huonolla huollolla vähän joskus arveluttaa, että käynnistyykö vai ei.

Ajateltiin tytön kanssa katsoa The Joulukalenteria eteenpäin. Meidän joulutraditio. Siitä lähtien siis kun saatiin se DVD:nä. Ja ne Täyttärit tulee tänään. Onhan siinäkin ohjelmaa.