Pitäisi löytää vain nyt jokin kompromissi.

Ei kai tarkoitukseni ole olla pois koneelta lomallakaan. Mutta miten sitten kontrolloitua itse koneenkäytöstä? Siis kun ei ole ollut mitään ongelmaa olla pois koneelta, kun se vain on kiinni. Sen sijaan on ollut tosi vaikeaa aukaista sitä. Ihan kuin tappion nielisi karvaisena sellaisena.

Ja kiva huomata, että maailma pyörii ilman minun valvontaakin.

Blogien seuraantaan lähes reaaliajassa ei tietenkään pysty. Ja kun tuo vuodatus, ei osaa kaiketi kertoa, seuraamieni blogieni lukemattomia postauksia... pitää sitten joku kerta paneutua ihan siihen puoleen.

@ @ @

Paljoa en ole saanut aikaiseksi, mutta katson, että tällaisen elämäntavanmuutoksen tekeminenkin riittää loman aloitukseksi. Viikonpäivät tahtovat mennä sekaisin. Muutenkin kuin siksi että on lomalla. Skarppaan vain miehen ja lasteni menot, joihin on reagoitava auton takia tai jos joku tulee kotiini.

Putkimies unohti kai tulla. No, tämän kahden vuoden vuoto odottaa kyllä korjaajaa. Täytyy soitella pääsiäisen jälkeen, että milloin klo 18-20 välillä... Helpotti vain, kun olen edes ilmoittanut vuodosta jollekin, joka osaa tehdä korjaavia liikkeitä. Sitten joskus. Ei minulla ole kiire. Rätti heiluu. Samoin kuppi. Ja vuotokohdan allaoleva astia täyttyy.

@ @ @

Aivan ei tuon ostamani kuntoilukeskuksen pystytyskään siis mennyt putkeen. Kadotin yhden liittimen mittarin sisään.... ja kun crosstrainerissa on osia kertaa 100 enemmän kuin kuntopyörässä... jätimme kokoamisen ammattilaiselle? ihan suosiolla.

Soitin pihikitukauppiaalle Lappiin. Nii-in. Ihmettelin sitä syvästi, kun urheiluliikkeen mainoksesta numeron otin. Käski kääntyä ex-kyläläisemme puoleen eli alaisensa, joka on koonnut näitä laitteita aikaisemminkin. Minä työtä käskettyä siunaillen vielä sitä, että miksi laitetaan henk.koht. puhelinnumeroita mainoksiin... asentajaehdokas kertoi, että päässee vasta maanantaina, mutta soitti sitten, ettei pääse vasta kuin torstaina.

Lomalla ja sairaana sitä on väkeä muuallakin siis.

No, häiskä tuli ja aloitettiin miehissä kokoaminen. Ei tarvinnut manuaaleja. Tehtiinkin sitten aika monesti kahteen kertaan kasauksia. Ei ollut ikinä koonnut vastaavaa laitetta. Jäi yksi osakin uupumaan... minä en kyllä vastaa siitä. No, jokatapauksessa nyt on askellettu oikein urakalla miehen kanssa,  joka hänkin innostui tosissaan.

Motivoin häntä siten, että kerroin treenaavamme keväällä kävelykeleihin, joilla sitten jaksetaan kauemmaksi läheisiin erämökkeihin jne. Mies ei oikein kuntopyörään innostunut, mutta crosstrainer tuntuu olevan mieleen... tosin ehkä osa johtuu siitä, ettei sieltä ole hänen helppo tulla alas, joten helpompi vemputtaa menemään.

Mutta siis katua ei tarvitse. Vaikka meidän makuuhuone näyttää nyt kuntosalilta. Kettlerillekään ei ole löytynyt sijoituspaikkaa. Ajattelimme lahjoittaa sen toimintakeskukseen. Jaksaisi vain viedä sinne. Jollei sitten pyörän antanut henkilö sitä halua takaisin.

Hiet irtosi hyvin äsken ennen koneelle tultua. Eihän sitä vielä jaksa puolta tuntia, mutta lähelle pitäen, kun molemmilla laitteilla runnasin. Nyt olisi syytä veivata mies kuorsaamasta sängystä ylös. Laitteet ovat tosi hiljaisia, joten sekin puoltaa harjoitteluani. Ei häiriinny nukkumassa olevakaan, tosin piippaukset on sitten asia erikseen.

@ @ @

Jätin kirjoittamisen kesken kun tuli kiire tyttöä hakemaan asemalta. Tajusin vasta ulos astuessani, että lunta on siis tullut taas kymmenkunta senttiä. Prkl. Autoa piti harjata tosissaan, ennen kuin pääsi... täh, joutui auraamattomalle kylätielle, jota piti matkata 15 kilometriä. Luulinkin myöhästyväni, mutta kesken ähräämisen, sillä sitä se ajaminen oli, tuli tekstiviesti, että juna onkin myöhässä.

Loppujen lopuksi vain kuutisen minuuttia. Se on sellainen suunta tuolta piäkaapunnista, että junat on myöhässä ihan kauheasti. Sen sijaan tuolta Jojensuusta on juna ajoissa jos se on myöhässä aikatauluajoista varttitunnin. Hyvä jos matkalainen saapuu edes junalla. Kerran tuli peräti taksilla.

@ @ @

Kävin vemputtamassa laitteissa ihan kuin ohimennen. Tosin crossari on keskellä avointa tilaa ja siis huonetta. Sen ohittaminen vaatii koordinaatiokykyä. Sen verran uskon käyttöä olevan, etten ihan heti sitä siirrä sen painonkin vuoksi (69 kg eli tuo parjattu, maaginen luku) ja jos sen siirron tekee huonoon paikkaan, ei sitä tule sieltä kyllä siirrettyä hevillä eikä discollakaan hetken mielijohteesta.

@ @ @

Lämmittäminen taitaa nyt jäädä. Lämpö nousee huoneessa aina kun joku veivaa noilla vempaimilla. Ja ainakin kun kehon lämpö nousee, viileys tuntuu hyvälle. Joten ehkä sitten syksyllä lämmitys alkaa. Tai sitten vasta huomisaamuna.