ei koske käsitöitä. Ei eläimiä. Vaan olen onneton virittämässä keskustelufoorumia. Kokemusta on kyläyhdistyksen foorumista, mutta sen funktio oli aivan erilainen. Sen välityksellä tiedotetaan kyläläisille.

Tämä uusin foorumini on vasta siemen. Tai on siinä mullassa jo sirkka-lehdet - näin Sirkan päivän kunniaksi. Yksi koeajajakin on painostettu radalle ja koeajamme sitä vapisevin ottein.

Lähes täydellinen poikani, joka tänään 16.10. täytti 20 v. klo 16.10. suhtautuu vouhotukseeni säälivin ilmein. Siis edes lapseni eivät ole täydellisiä. Tämän foorumin funktio on saada kokoon tietyn kohderyhmän ympärillä olevia ihmisiä. Kohderyhmäni on vammaiset ja vanhukset - näin niin kuin alkuunsa. Pätkätyöläiset, mielenterveyskuntoutujat yms. heikko-osaisiksi luokiteltavat ihmiset. Heitähän riittää.

Siis foorumilla hyvällä onnella voisivat kohdata omaishoitajat, laitoshoidossa työskentelevät ja päättäjät. Anonyymisti, kantojaan esitellen. Huoks! Idealismini on voittamassa realismin. Olen pahoillani. Mutta me omaishoitajat pidämme vielä heikommin eväin puoliamme, vaikka olemme säästämässä yhteiskunnan varoja hoitaessamme omaisiamme kotona.

Eräs omaishoitajaystäväni povasi minulle kymmentä jäsentä foorumille. Tavoite on 11. Aion käyttää pientä peiteltyä uhkailua, porkkanoita näillä palkoilla ei ole tarjota. Lähihoitajaopiskelijaystäviäni voi velvoittaa kommentoimaan laitospuolen ongelmia ja kuuntelemaan meidän omaisten näkökantoja ja varsinkin kokemuksia.

Kaikki toimenpiteet, jotka ajavat vammaisten ja vanhusten asioita jokaisena 52 kalenteriviikkona eikä vain vanhusten tai vammaisten viikolla, ovat sallittuja. Miksei foorumikin voisi olla nykyaikainen tapa kohdata niin samanhenkisiäkin ihmisiä kuin näennäisesti eri puolilla olevia ihmisiä.

Jep-jep. Näyttää vahvasti siltä, että saatan olla töistäni väsynyt ja eikä poistamaton viisaudenhammas eikä poistopäivän läheisyys yhtään selkiytä ajatuksiani, joten ehkä palaan takaisin huomenna aamulla suorittamaan siivousta tähän juttuun.