En ymmärrä, mitä roskiksi muuttuville pakkauksille on tapahtunut vai onko niiden määrä vain kasvanut taloudessani. Kaikki lihat ovat ilmatiiviissä pakkauksessa, joten viikon aikana kertyy mahdoton määrä. Ja kun olen tähän mennessä työntänyt ne käyttöjärjestyksessä kiireesti roskiin ruokaa valmistaessani, ne jäävät juuri siihen muotoonsa, missä ovat kotiini tulleetkin - eli sinne mahtuisi 400 g jauhelihaa ja enemmänkin.

Kun yrittää tunkea riittävän määrän rasioita ja pusseja ja muuta muovijätettä roskiin, alkaa oven suljettua kuulua hirveää rapinaa ja se ei ole hiiri. Vaan ne riivatun roskat ojentautuvat alkuperäiseen muotoonsa ja täyttävät koko allaskaapin. Ja taas pientä tungentaa, pysykää siellä roskat. Ja rapinaa ja .. hermot menee. Ja pelottaa mitä kaatopaikoilla tapahtuu! Jyrä kulkee ylitse ja taas ojentautuu roskakansa alkuperäiseen muotoonsa.

Pitäisi ostaa liha ruhona. Pistää pikkupusseissa pakkaseen. Taidanpa lähiaikoina katsastella vinkkejä netistä, miten taltutetaan roskakansan kapina ts. miten välttää kantamasta niitä kotiin. Ehkä palaan linkkivinkkeineni aiheeseen siis myöhemmin.