Ajattelin, miten KAMALAA olisi, jos kamera seurailisi kotona puuhiani. Siitä tuli mieleeni, että on ihmisiä, jotka ovat tieten tahtoen laittaneet kameroita kotiinsa, jolloin voi seurata reaaliaikaisesti haluttua kohtaa. Siis kameranomistajan haluamaa kohtaa. Ja muistin, että eräässä japanilaisessa jääkaapissa on kamera.

Onnistuin löytämään sivut googlettamalla, hyi olkoon, että vihaan uusio sanoja. Googleta, printtaa... haen googlella ja tulostan edelleen. Ja eihän tuo jääkaapin sisältökään reaaliajassa voi, olla jos minuutin välein päivittyy... anteeksi, lueskelen taas sivistyssanoja laiskanläksyksi.

jääkaappi

Olisipa hauska nähdä muutkin hyllyt... pitää yhdellä erivärisiä tomaatteja. Tomaatit eivät muuten kuulu jääkaappiin, vaan huoneenlämpöön.


Floridalainen baarielämä

Tämä oli mainostettu, että näkee, miten ihmiset saadaan juomaan... ei siis kannata katsoa niiden, jotka yrittävät viettää tipatonta tammikuuta. Tai kannattaa katsoa puolilta päivin, sillä ainakin nyt on menossa jokin remontti, kun sirkkeli laulaa ja kukko kiekuu... Lintu ei liene sisällä, kuulunee ulkoa tuo kiekuminen. Remonttimiesten ja siivooajien puhe ei kyllä kuulu niin, että saisi selvää.

kanadalainen kaktus tai tyräkki


Siis Kanadassa on nyt kello kaksi yöllä tai aamulla - ei siellä ollut vielä valoja palamassa. Joten ei näin puolilta päivin ollut paljoa katseltavaa. Pikkukuvasta nähtynä, kyseessä saattaisi olla pylvästyräkki, mutta täytynee palata katsomaan illemmalla. Olisipa hauska nähdä, kun tyräkki nyssähtäisi kasaan tai .... tuskin tulee kovin usein katsottua tätä linkkiä...