Sain kehitettyä sitten varsinaisen ketutuksen. Tuntuu, että mies piti viedä kesken kotiloman koulutuksen vuoksi osastolle. Ja kun homma sen kuin jatkuu ja taas kerran kotilomat menee ensi viikolla ihan huuhaa-koulutuksen vuoksi munille. Jos koulutuksen tarkoitus on pätevöityä niiden opettajien opetuksella...kääk. Entisiä opettajiani lähihoitajakoulusta. EVVK. Käyn koulutuksen vain työnantajan vuoksi. Osoittaakseni sitten opiskelijoiden ohjaamiseen pätevöitymiseni.

Pitäisi siis olla tyytyväinen, kun sain tavallaan omaa lomaa. Mutta suututtaa. Osa syynä voi olla tyttären ja minun työvuorojen meno limittäin sillä seurauksella, ettei hän pääse kotiin ykkösvapailla. Ja taas aihe syyllistää itseäni. Aivan kuin etsimällä etsisi kaikkea mihin voisin syyllistyä. Helvetin harakatkin kun noin suuttuivat ja muuttivat. Mikä kauhea rääkkääjä olenkaan.

Sitten mietin, mikä musiikki kuvaisi tuntojani. Mikäs se kappale nyt olikaan, mikä oli täynnä paholaisia ja kauhusta huutava solisti. Black Sabbath ja Black Sabbath. Kumma on musiikin voima. Olo keveni sillä ilmeisen paljon pahempi tilanne tuolla Ossilla taitaa olla. Jaahas mitä lähtis puuhaamaan vai yrittäisi pikkuisen treenata Kettlerillä? On sekin jäänyt tämän taudin kourissa. Nyt iskiashermoa kiskoo niin, että tuntuu, että molemmat jalat on ihan kireät.