näkyvää jälkeä on tullut. Joskin näitä luovia taukoja on luvattoman paljon. Toisaalta, homma kuitenkin etenee. Paksu pöly leijailee vähän väliä ilmassa. Osa pölystä toisaalta puota mätkähtää esineistä suoraan lattialle. Kaikki ei ole lightia.

Kirjoja ei lähtenyt paljoakaan kirpputorille, vaan keksi lisätilaa kirjoille. Nyt on kirjat siististi, joskin kirjapinot kirjahyllyn päällä ovat niin korkeita, että varmaan anopilla on taas asiaa. No, en ole onneksi kuulemassa.

Meinasin munata tarjottavien kanssa. En aio laittaa muuta rikkaa ristiin kuin rahat jonoon. Eli kakku ja suolanen ihan pitopalvelusta. Täti sanoi, ettei kerkiä ja jos kuitenkin kehitellään jotenkin. Ja loppujen lopuksi homma on nyt sovittu. Eihän 10 hengelle kummoisia määriä tarvitse olla. Ja kun tykättiin tytön kanssa, ettei seitsemää sorttia vaan kakku ja suolainen sekä Dominoita, koska on ihan mainoksissa must ylppäreiden vietossa, miksei kun tulee hoitsuksi.

Pitänee jatkaa siivousta.

Yksi mystinen juttu. Minä urakoin tiskipöydän ääressä ja aina on kaikki loppu tunnin päästä. En ikinä saa tiskipöytää näkyviin. HLVTT! Eli tässä sivussa vielä tiskataan. Mies on ihan pelistä pois, muttei pyöri tuossa tielläkään eikä toisaalta lähde omille teilleen. Ehkä vika on minun ohjauksessa. Pitäisiköhän laittaa se tekemään edes polttopuita illaksi?

1613081.jpg