Meinaa tämä minun siivoaminen. Otin miehen niin kuin kuljetushommiin. Hän on hitaalla vaihteella taas tänäänkin, joten hän kyllä lähtee nyytin kanssa sinne minne käskenkin, mutta ei palaa yhtä nopeasti. Joten minä odotan ja odotan. Ja kun väsyttää, väsyttää vieläkin enemmän. Ja kaiken huipuksi tuo tyttökään ei näytä siivoavan yhtään sen rivakammin omalla tahollaan.

Lorvikatarri.

Joka paikka on likainen, koska viime kesänä ei kyennyt siivoamaan. Hyvä kun jaksoi töissä käydä. No, sen sitten edestään löytää.

Ja mihin pitäisi laittaa tavarat, joita voi joskus vielä tarvita? Tarvitsisin sellaisen huoneen - ei hallin, jossa olisi kilometreittäin hyllyjä. Sinne kaikki kategorialtaan tällainen. Ja keittiö pirulainen! Se se vasta on isotöinen.

Nyt on syöty ja kahvitkin juotu. Ei mitään tekosyytä, mutta ... no käyn katsomassa, mitä voisin tehdä. Siis vielä tänä iltana. Ikkunoita tekisi mieli pestä kuistilta, mutta kun joka paikka on täynnä karvaa ja ties mitä kärpäsen raatoa, joten pitäisi vähän ensin husia jollain luudalla. Mutta sitä ennen olisi vähän husittava noita tavaroita jonnekin. Sinne haaveiden halliin. Voi mähnä!