Työ on rankanoloista. Sitä se on aina kesäisin, kun osa porukasta lomailee ja osa s-lomailee. Niin nytkin. Onneksi kotiolot on hyvässä kunnossa. Olen täysin huoleton töissäollessani ja kotonakin on ihan rentoa ollut. Parempaa kuin aikaisemmin kotilomilla. Ihan kuin olisi arkirutiinit nyrjähtäneet kohdilleen.

Mutta koneella ei jaksa olla entiseen malliin. Ja päätinkin tänne käydä kirjoittamassa sanasen, ettei kukaan mene nyt sortumaan siihen ajatukseen, että täällä yksi omaishoitaja on uupumassa. Tai ties miten lähellä sekin on. Mutta ihan kuin olisi asiat kerrankin niin, kuin niiden olla pitää.

Joten tästä edetään ja reilu viikko työputkea suoritettavana, joten jos olen iäneti, johtuu se siitä, että yritän saada tätä huushollia kohennettua pikkuhiljaa ja omaksuttua uusia, unohtuneita rutiineita esim. kylässä käynti, vieraiden vastaanotto.

Ja ne heinät... nyt kun olisi kelejä, työt sotkevat kuvioita ja se älytön sade, joka lakoonnutti heiniäni ja toisaalta maakin on niin kosteaa, ettei mitään pikakuivausta heinille ole luvassa. Yritän huomenna niittää töiden jälkeen, että kerkiävät vähän kuivahtaa pellolla ennen seivästämistä.