Se meinaa, että koska kolmatta päivää jäytänyt päänsärkyni häviää. Lääkkeet on otettu, joten olotila aika mukava, mutta kuinka kauan.

Puolen tunnin kuluttua tulee jo tyttö kotiin ja kohta mieskin. Se siitä omasta ajasta. Tuskin kaksi koneellista pyykkiä on pesty. Ulkona kävin hakemassa postin. Yksi lasku miehen osastohoidosta. Siis siitä, joka päättyi eilen. Kiitettävän ripeää.... á 30 euroa per vrk. En ole omaishoitaja. Vielä. Joten on maksettava tästä riemusta. Ehkä tämä onkin se syy, miksi omaishoitajat eivät ala alkuunkaan hoidettaviaan hoitoon laittamaan.

Ja kaksi erillistä ilmoitusta, että taksiautoilija X X on kuskannut miestäni ja anonut rahaa. Oletetaanko minun kiistävän nuo matkat? Hemmetti, mikä paperiton elämä tästä syntyykään. A4 Kelalta. Joka reissusta tulee oma kaksi A4. Voisikohan tuota palvelua pyytää elektorinisena? Ja teenkö jossain vaiheessa noiden lappujen kanssa rahaa miehelleni eli täytyykö nuo järjestää jonnekin kansioon?

Pitäisi tyhjentää keittiön pöytä ja levittää ne lippuset lappuset sinne. Kuntoutushakemuskin odottaa migreenin loppumista. Toisaalta sen täyttäminen aiheuttaa varmaan migreenin. Minusta on tullut kaavakekauhuinen. Ennen tuntui turvalliselta vastata pikkulokeroihin tiedot, joita kysytään. Jo vuosia olen alkanut epäillä, että olen takuulla ymmärtänyt väärin ja vastaan väärin. Alan saivarrella, että onko hakija minä vai mies. Onko hänen tilassaan tapahtunut merkittäviä muutoksia?

Että silleen.