Sapen vihreänä kukerran täällä. Olen olevinas ainoa älykkyydellä ladattu ihminen ja kaikki joille soitan ovat syyslomalaisten tuuraajia tai vastaavia. No, ei tietenkään yllätys, että Kolumbuksen asiakaspalveluun piti jonottaa vielä ykkösen painamisen jälkeenkin, mutta siltikin, jos sinulle kerrottaisiin, että haluat miehen liittymän lopettaa ja mies ei ole kuollut vain vakavasti vammautunut... haloo.... alatko kertoa että hommaa valtakirja tai käy lähimmässä näitä asioita hoitavassa liikkeessä ukkosi kanssa?

Voi viturat, että annoin tulla täyslaidallisella. Sanoin, että mies ei välttämättä puhu, että kokeilee rouva nyt sitten vain. Alkoi valittaa, että hommaisin vain sen valtakirjan saatana. Epäilin, ettei rohkeutta nyt sitten olekaan puhua vaikeavammaisen kanssa. Satumainen onni, kun mies muisti jopa sotunsa... numeroaan ei enää, mutta avustin vähän paperilla. Kun homma oli ohi, kysyin, että mistä hän nyt voi olla varma, ettei kyseessä ole naapurin isäntä... ei voikaan, kuulema... niinpä. Edunvalvontaa käski minun hakea.

Jep. Ei raukka ymmärrä, etten halua silmukkaan päätäni laittaa... tiedättekö ihan oikeasti mitä sellaisen edunvalvontasopimuksen jälkeen tapahtuu? Sisäinen tutkinta. Se on jotain, jota ennen tapahtuu avioero. Ihan oikeasti.

Helvetti miten lysti päivä tästäkin taas urkeni. Taidan miettiä, mihin asiakaspalveluun on pitänyt jo puoli vuotta soittaa ja soitella vielä pari puhelua itseni sapettamiseksi ja asiakaspalveluiden kauhuksi..