hermostuttaa meikäläistä ja kovasti. Miksi sen pitää sijaita niin lähellä päivitä ja siirry toimintoa? Eikö sitä olisi voinut laittaa ihan eri kohtaan sivulla? Ja toivon hartaasti, että se kysyy noin kolme kertaa olenko varma vai Efraimin tytär...

Toinen normaalisti nukuttu yö takana. Elämä voittaa mennäkseen taas viikon päästä sekaisin.

Mutta tällä hetkellä on siis kaikki maassa hyvin. Olen tyytyväinen avustajaan. Vaikka onkin miespuolinen ei ole liian jätkä. You know what I mean? Se ettei töihintuloajat oikein tahdo mennä kaaliin, on pientä. Lämmitti vaikkei ollut lupaa, kun tuntui viilenevän, mutta huomioi, etten saa nukuttua taas liian lämpimässäkään.

Nälkä on, kun en ole vielä kerinnyt kuin mustaa kahvia kiskomaan mahaani. Ja eräs kauhea tehtävä odottaa minua. Nimittäin vainajan laitto. En kyennyt eilen sinne menemään, kun en tiennyt miten tehtäisiin, kun ei hautaakaan saa kaivettua.

Kanihan se vaan on. Ei ole kauheasti itkettänyt, mutta kohta varmaan repeän, sillä en ole nähnyt vainajaa vielä, joten sen voi siirtää ajatuksista pois. Ja siivouskin kiinnosti eilen illalla kummasti ihan nukkumaan menoon asti.

Sen minkä taakseen jättää, edestään löytää.