Ja siihen, että menettää pitkän kirjoituksen, kun säheltää samaan aikaan montaa asiaa ja saa koneen jumiin. iTunes ja tulostaminen on mahdotonta näköjään. Ilmeisesti pitäisi katsoa tuota muistipuolta ja tehdä suursiivousta koneella muutenkin. No se siitä.

Tuskailen taas sen kanssa, että mökkipaikka on selvä, mutta ei tietoa muusta kuin avaimen saa Posion Nesteeltä. Ja osaakohan ne sanoa puolueettomasti mikä on lähin kauppa? huoltoasema? Nimittäin kirkolle on mökiltä 35 kilsaa... hmmm.

Koska muistelin, että jotenkin sain tietooni kaupan viime kesänäkin.... penkoin googlella laatikoita. En suinkaan omiani, sillä enhän toki ollut merkinnyt sivustoa suosikiksi. Teen sen nyt. Mutta tässä nyt sitten koillismaan kävijöille: Koillismaan parhaat palvelupaikat.... saattaa olla, ettei kaikki tarjolla olevat siis sisälly joukkoon, mutta tuosta voi aloittaa.

Niin miksi ei voi olla lenkkimakkarakaupan sijaintia heti mökkitiedoissa, miksi? Ja mistä saa tuolla bentsiiniä, kun se pirulainen karkaa aina tankista. Ja tieto että 40 kilsaa, mutta mihin suuntaan. Haloo. Eikö vähintään kunnansivuilla pitäisi olla tieto makkarakaupasta? Mutta ei. Geokätköpaikat on kyllä prkl esitelty. Nälkä kyllä näännyttää etsijät.