Minäkin vastaan haasteeseen jonka löysin Saimirilta. Tai siis vapaasti otettavanahan se siellä oli.

Pitäisi keksi viisi inhokkiruokaa. Tuota... raps, raps, paha nakki näin kaikkiruokaiselle ja toisaalta tiukaa ruokavaliota jo muutenkin noudattavalle. Joten pitää nyt miettiä sitä entistä elämää, jolloin oli kaikkiruokainen ja terve.

Kaikki veriruoat ja tappaiskeitto, maksa ja munuaiset nam nam. Minusta olisi väärin että eläimestä esim. siasta vain kinkku ja kyljys. Eli syön lihahyytelössä melkein silmätkin... joka tosin voisi olla ongelma. Siis tunnistettavat ja ennakkoluuloa aiheuttavat elimet.

  1. Sonnin suti
  2. Eläinten silmät
  3. Makeat ruoat, enkä tarkoita ällömakeaa
  4. Kalaruoat, joissa on ruotoja
  5. Jänispaisti, jossa on varottava hauleja

Tämä onkin vaikeata, kun osa inhoistani syntyivät luultavammin siitä, että tulin sairaaksi niistä esim. jäätelö. Ei mulla diabetestä ole, mutta makean perään en ole juurikaan ollut. Suolaista tulee hamuttua senkin edestä.

Raskaana ollessa herkkuani oli Schweppesin Russchian ja paahtoleipä kanamunalla. En juurikaan muuten voinut jääkaapilla käydä ja tuolloinkin tein ko. kaappiin syöksyjä. Kaikki hajut vääristyivät nenässäni ja aiheutti silloin inhoa, joka tosin meni ohi jo kolmessa kuukaudessa. Enkä toista odottaessani muista mitään tuollaista ihmeellistä olleen, joskin taisin harrastaa hunajan litkintää.

Joten ystävät, voitte uskoa, että on helvetillistä, kun haluaisi syödä, muttei voi.