Tekeydy nuoreksi. Kirjoita provosoivasti. Mene lukioon? hmm. Päivitä blogiasi kymmenen kertaa päivässä... Eikö siis riitä, että kertoo elävästä elämästä? Ei kai sitten.

Ruotsalaistyttö tienaa blogillaan

Ei sitten. Pakko etsiä edelleen työtä ensi syksyksi.... Yle lupaa iltauutisissa, että hoitoala tarjoaa töitä. Luultavasti kesäksi. Vain. Endast. Bara ja se siitä. Luvattu on töitä minullekin, mutta entä syksyllä? Vaikka mielellänihän minä syksyn rämmin metsissä veitsi kädessä cesiumsieniä pyydystäen.

£ £ £

Pitäisi mennä tuonne tuuleen ja tuiskuun. Pari kania ruokittavana. Voisi tuoda puitakin sisälle ja tehdä varmaan lumitöitä.

Tein uroteon ja perunamuussia. Se oli se uroteko. Perunoiden kuoriminen saa aikaan minussa sanoinkuvaamattoman kutinan, sillä kuorittavista perunoista irtoaa jotain, joka aiheuttaa kutinaa naamassani, kaulassani. Kädet eivät kutia, mutta ilmassa leijailee jotain, jota en halua edes tietää. Eikä ole henkistä laatua. Pitäisi vetää hanska päähän.... monesta syystä. Lähtisi kutina ja muukin vaiva siirtyisi yhteiskunnan hoidettavaksi.

Perunamuussia tein, että saan tehtyä perunarieskoja. Huomiseksi. Evääksi ja silleen. Mutta sittenhän minä hogasin, ettei ole kananmunia. Plääh. Kävin ruokaperäisillä alitajunnan arkistoissa ja herätessäni parinkymmenen unosten jälkeen pomppasin laittamaan uuniin riisipuurokupin. Siis kupin jossa on riisiä ja vettä. Riisipuuro on sitkoista. Ja ne sekoittamalla riisit ja perunamuussit saa omalaatuisia, mutta maukkaita rieskoja. Tällainen ruokavammainenkin.

£ £ £

Vanderbilt. Ostin yli vitosen maksavaa rollonia. Nyt kuljen Vanderbiltin muodostamassa kaasukuplassa. Nuuhkin ylellistä ilmaa ympärilläni. Elämä on nyt ylellistä.

£ £ £

Olen ostanut kaiketi pika-pikakahvia. Juhla-Mokkaa hei. Tulee ulos kuin parhain diureetti. Olen käynyt katsomassa tänään jo kymmenisen kertaa papukaijapalapeliä hotelli-helpotuksen seinällä. Olen antanut kaikille parille kymmenelle linnulle niiden luonteenomaiset nimetkin. Alkavat häiriintyä jatkuvasti häiritessäni niitä, mutta taas on mentävä. Huomisessa lehdessä voi lukea Papukaijojen nokkineen emäntänsä....

Ääh, ehkä vain tarvitsen raitista ilmaa, sen pohjatulpan irrotuksen jälkeen. Kokeilen siis sitäkin.