Minun lomani alkuun on 29 aamua. Likipitäen. En tiedä varmaksi, kun en tiedä miten pari päivää vielä tuntemattomalla listalla menee, mutta luultavasti vapaita ovat pyynnöstäni.

Työvuoroja on jäljellä siten 13 aamuvuoroa ja 5 iltavuoroa sekä kaksi yövuoroa. Ehkä siis 20 lähtöä töihin ennen lomaa ja ehkä työttömyyttä.

Yleensä en näin pitkille ajanjaksoille paina arvoa, vaan ajattelen mieluummin periodeissa. Kuusi vuoroa: kaksi iltaa ja aamut jne. Aina alku ja lopetus vapaisiin. Vaikka vain yhteen.

@ @ @

Meinasin mennä nukkumaan, kun en saanut nukuttua aamusta kuin siihen puoli viiteen. Nyt on tullut viesti avustajalta, että milloin on silmäpoli. Siis laitoin paperin mukaan, mutta ilmeisesti on löytynyt, kun ei puhunut mitään, vaikka äsken soitti, kun eivät osaa taksikuskin kanssa neuropsykologin luo.

Siis täh? Kolme miestä autossa ja ei äkkinäinen taksikuski selvitä, mikä on osoite... Taidan laittaa puhelimen äänettömäksi. Selvitköön tässä valmiissa maailmassa omin nokkinensa ja mieheni pankkikortin turvin.

@ @ @

Parasta tässä päivässä on se, ettei tule Täydellisiä. Ei koko kesänä. On taas iltavuoro ja hieman potuttaa jos tallennus ei digiboxilla onnistuisi.

Nyt taidan mennä pötkölleen odottamaan seuraavaa soittoa.