Olo alkaa olla nukutun yön jälkeen siedettävä. Kurkkukipu on hellittänyt. Hengittäminen on kyllä vielä aika raskasta. Muttei nuhaa ei yskää, mitä nyt joskus sitä normi selvitysyskää.

Ei ainakaan vessan märkä katto siihen ole syynä, kun siellä kuitenkin olen käynyt ihan entiseen malliin. Tyhjentämässä vuotavaa putkiliitosta. Jokohan tänään soittaisin putkimiehelle? Vai jättäisikö lomalle? Toisaalta yövuorotkin tulossa, joten olisi kiva jos ei tarvitsisi mietiskellä astioiden tyhjentämistä.

Ulkona on kirkas keli. Ei tee kyllä mieli sinnekään. En ole silmien arkuuden takia tähän vuoden aikaan. Täällä lumi on niin valkoista, että vaikka vanhaakin olisi, häikäisee pirusti. Useasti olen laskenut verhot alas päivisin, kun saan päänsäryn ulkoa pellolta heijastuvasta lumesta. Tai siis tietenkin valosta.

Tämän aamun väläys oli päästää kissat irti heti kun koirat halusivat aamukuselle. Koirat tempoilivat tyytyväisenä kevätaamussa -10 asteessa. Tarttuivat raivokkaasti vuoronperään toistensa selkänahkaan ja leikkitappelivat. Kiitos karvanlähdön oli vähän väliä koirien pysähdyttävä kakomaan kaverin karvoja suusta.

Kissat ihmettelivät nukkuvaa miestä. Eikä nälkäisiä kissoja tarvinnut kahvit juotuani houkutella kotihuoneeseensa syömään raksuja. Tunnen itseni hyväksi ihmiseksi. Kissat pääsivät jaloittelemaan heti aamusta.

@ @ @

Eilen istuttiin kissalassa tytön kanssa katsomassa Audrey Hepburnin elokuvaa Kaunis Sabrina. Yhtä siitä Anttilan boxista. Katsotaan pleikkarilla, kun tulee samalla oltua kissojen luona. Kuutti painaa päänsä tai kuononsa eläinportin kaltereiden raosta katsellen meitä. Koirat ovat hyvin tottuneet siihen, että olemme kissojen kanssa. Kuutti lähinnä toivoo sitä, että pääsisi lähemmin tutustumaan kissoihin.

@ @ @

En ole saanut sähköpostia kolmeen päivään. Turha kai enää avata ko. ohjelmaa.

@ @ @

Eilen soitti sukkakauppias. Tyrmäsin hänet puhelimitse täysin. Vai sukkia sieltä.... prkl.

@ @ @

Yritän vähän siivoilla huomista vierailua varten. Kotimme on taas mittauksessa. Tulee jokin EH-mittaus. Toiminnan mittausta kotona. Eli miten mieheni pärjää nykyolosuhteissa kotona. Mitkä helpottaisivat jne. Aion ajaa uuden toisen vessan rakentamista pesuhuoneeseen. Ujutan sen siihen, että saamme tytön kanssa oman vessan, jossa ei ole kusta lattialla. Vettä vain katossa ja lattialla...