Noh, noh. Tarkoitan tietenkin meidän taloamme. Ei siinä olisi mittauksia tarvinnut, ellei mies olisi vaikeavammainen. Nyt meidän taloamme saa kuvata, mitata, ihmetellä ja kauhistella.

Vessa menee uusiksi. Älä. Kattoremppaa tässä olisikin tarkoitus tehdä ja putkiremppaakin. Ja nyt siis ilmeisesti vessaremonttia tai jopa uutta pönttöä pesuhuoneeseen, jotta me saamme tytön kanssa oman pikkuvikaisen omaan käyttöömme.

Huonoa oli myös jyrkkä sisääntulo portaineen. Ilmeisesti ongelmiin saataisiin ratkaisu rakentamalla uusi sisääntulo talon toiseen päähän. Meillä on piirustuksetkin olemassa tosin 15 vuotta vanhat. Ne vain muotoillaan kunnan budjettiin sopivaksi vuonna 2015. Ei kai tuota kaikkea voi kerralla tehdäkään. Enkä minä ainakaan jaksaisi. Kiitos vaan.

Pakko niihin on suostua, jos myöntävä päätös tulee, mutta sen minä sanon, etten jaksaisi.

Ja sitä paitsi kahden miehen sijaan (toimintaterapeutti ei ole kyllä 30 täyttänyt) sieltä tuli sitten kolme. Toimintaterapeutti ja kaksi vielä nuorempaa kaveria. Ihan kuin joku jengi, huivit ja rotsit ja ja sellaiset teki arvioinnin. Ei elämää nähneet.