valitettavasti nuppia ei saisi päästää turvoksiin, sillä huomenna on aikainen ylösnousu autollajoineen lähikaupunkiin.

Vien koslaatiuksen korjaamolle pieneen fiksaukseen ennen katsastusta. Tai sen yritystä. Eli ehkei hyvä asia jos kuski on hieman juhlineen näköinen.

Eihän siinä muuta kun grillasimme taas, sillä täällä Suomen navassa on ollut aurinkoinen päivä. Ja eikö se grilli savuttanut kaiken silmiini ja päälleni.

Nyt pitäisi sitten saunoakin vielä tänä iltana ja mennä ajoissa nukkumaan.

Hyvää kerrottavaa on meidän vessasta. Juu, kaikkien maha toimii loistavasti, mutta vuoto on tyrehdetetty vallan putkimiehen taitavalla korjausliikkeellä eilen illalla. Jippii. Ihan tulee melontaa ikävä.

Mutta ettei paskempaa tällä kertaa, paitsi silmät on tosi kipeät osittain kai tuosta loisteesta, mikä kertautuu lumihangista. Ja tietysti siitä savun vaikutuksista. Ja minulla ei ollut muuta juotavaa kuin vettä tai vermuttia. Minä valitsin tietysti sen joka oli jo valmiina pullossa.

Pakko mennä töllöä katsomaan  ja huilaamaan, jos jatkaisi sitten vielä treenata ennen saunaa. Olen jäänyt pahemman kerran koukkuun noihin vempaimiin. Yritin eilen pitää välipäivän, mutta lipsahti kymmenen minuutin ajoon kuntopyörällä.

Tänään en ole kerinnyt kun piti aamulla viedä mies hiustenleikkuuseen ja verenluovutukseen eli INR-määritykseen. Joten luulin, että illalla ennen saunaa, mutta maha on täynnä ja pää vielä täydempi. Saas siis nähdä tuliko sitten tänään välipäivä.