Mikä helvetti lienee, että etenkin miespuolisten empatiataidot ovat olemattomat. On poikkeuksiakin. Mutta helvetin suurella epäonnella minä en omista tällä hetkellä ketään miespuolista järjenjättiläistä tällä osa-alueella.

Avustajalla oli siis eilen minulle asiaa. Odotin inhossani puhelua, mikä olisi voinut koskea mitä tahansa. Lupasi illalla soittaa. Vaan ei soittanut. Ei puhunut tänä aamunakaan. Sitten kun tulen väsyneenä töistä alkaa tuo perse-edellä puuhun epälogiikka työntää ulos lauseita joista en ottanut mitään selvää.

Aloitus uskaltaakohan edes kysyä, sai jo karvat nousemaan. Että pitäisi hänen lähteä illalla iltavuoroni aikaan ajelemaan - niin - hakemaan siskoaan. Siis luulin sen muijan jo olevan maisemissa, kun monta päivää sitä hakua jouduin miettimään viime viikolla....

Että jos hän veisi mieheni osastolle johonkin aikaan. Täh? Kysyin, että tajuaako hän, että hoito on maksullista ja vie lomani ja ja ja ? Ei ollut tajunnut. No, tulipa tuokin asia käsiteltyä. Ettei osasto ole mikään mummola johon mies passitetaan.

Toinen idiootti on toimintaterapeutti. Hänen kollegansa oli sanonut viime viikolla, että toimintaterapia onkin huomisen sijasta tänään. Eli muutin työpäivän kotipäiväksi, ettei tarvi edes takaisin ajella terapian takia töistä.

Äijä ei ollut ilmaantunut. Minulle oli tullut viesti, että terapia on huomenna kello 9. Luulen, että jotain on tapahtunut nyt kollegan ja token välillä ja viesti ei ole ihan mennyt oikein. Eli terapeutti ei ole siis missannut vaan tulossa alkuperäisenä päivänä mutta eri aikaan.

Mutta kun yksi päivä jo on odoteltu, ihmetelköön keskenään kuka teki ja minne meni. Olen siis menossa iltavuoroon huomenna ja aion huilata vielä aamun ennen työvuoroa, enkä nyhjöttää terapeutin kanssa sopimassa aikoja.

Kolmas idiootti onkin tuo oma mies. Kun äkeissäni kyselin hänen annokseen tulevia mausteita, tämä järjenjättiläinen katsoi vastaan kuin akvaariokala. Vittu kiskois sitten fisujen ruokaakin. Että miksi ylipäätään vaivautua, kun aivot on tuhoutunut tuolle tasolle, jossa vain minun halutaan väsyvän kaikenmaailman aikataulujen kanssa. Min en ala. En ainakaan pariin tuntiin.