Itse loma ei ole vielä päällänsä, mutta vapailla ollaan. Tuo laiska otsikossa siitä hyvästä, että meinasin tehdä tänne töitä listaksi asti luetella, että ne tulisi tehtyä edes puoliksi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Sitä paitsi täällä ei ole ketään kiinnostunut mun listoista, kun ne tietävät väkevää vääntöä.

Mutta ennen listaa lättylitterasta. Kun en osaa niitä tilejä poistaa... näköjään. Vaikka ilmoituksia tulee, en vain kuoliudu. Nytkin yksi parikymppinen nuoriherra yrittää tekeytyä ystäväkseni. Haloo.... ilmeisesti ei näy profiilit että ollaan tässä jo elämän ehtoopuolen ihmisiä, eikä suinkaan nuorta herraseuraa vailla. Tai mistä helvetistä minä hänen motiiviaan tiedän. Sen verran utelias olin, että googletin kuitenkin ja päädyin myspacessa herran sivuille.

Että naurattaa nuo litteran mainokset että pitäisin yhteyttä ystäviin ja jakaisin tietoa. Mitä helvetin tietoa? Että vein pyykit naruille. Naru katkesi... pyykit koneeseen jne. Ihan oikeasti en ymmärrä sitä maailmaa. Vaikka olisi lapsuuden koiran nimellä siellä, joku ihan oikeasti on vakuuttunut tuntevansa. Vaikkei ole edes kuvaa. Ei minusta eikä koirasta....

@ @ @

Työpaikkaa ei tule ikävä. Asukkaita kylläkin, muttei kollegoita... voi vxxxx. Ihan oikeasti syö tuo asenne tuolla. Pimahdin lähtiessänikin.... nyt kuulin tyttäreltä ettei se pelkoni toteutunut, joskin tytär nyt joutuu lääkärinkierrolle mahdollisesti. Mulle on näet noussu kusi päähän pahemman kerran ja luulen olevani viisaampi kuin sairaanhoitajat ja lääkäri.... loman tarpeessa. Sairasloman ja kassillisen lääkkeitä.