Nimittäin sairaslomaa. Vieläkin olotila ailahtelee väsymyksestä ihan kohtuulliseen. Voimaintunnosta ei kylläkään ole silloinkaan kyse.

Olemme sitten päättäneet yrittää huomenna irtautua näistä ympyröistä. Koirahoitolaan on oltu yhteydessä ja pitäisi pakata ja laittaa paikkoja kuntoon, että tämän huushollin voisi jättää oman onnensa nojaan muutamaksi päiväksi.

Viime yö alkoi kai liian aikaisin. Jo ennen iltayhdeksää. Ja heräsin siihen, että vettä tuli kaatamalla. Piti kuulostaa onko ukkosta ja käydä vessassakin, sillä sen verran on oltu terveen ihmisen kirjoilla, että nesteet eivät häviä kuolaamiseen tai hikoiluun.

Joten pyörin sitten kuunnellen sadetta. Pimeää oli vaikka kuinka yritin silmiä aukoa, edes jotain ulkoa nähdäkseni. Ei sitten. Se on sitä syksyn synkkää, jota oli kalenterinkin mukan odotettavissa.

Itkiskelin nähdessäni YLE1 uusinnan.

Rakas isä

TV1 Klo: 10.00 Pvm: 30.08.2009

Kuinka vastuu vanhusten hoitamisesta tulisi jakaa lasten ja yhteiskunnan kesken? Kun Madeleinen isä halvaantui, jätti tytär työnsä ja ryhtyi omaishoitajaksi. Omaishoitajan työtaakka on kuitenkin raskas. T: Ruotsin televisio.

Enkä muistellut omaa jo edesmennyttä isääni, vaan katselinpahan vain omaa elämääni. Joskin meillähän ei näitä fyysisiä juttuja niin paljon ole. Tavallaan.

@ @ @

Jos tänään yrittäisi tehdä suurimman osan töistä, ei tarvitse sitten väsyneenä huomenna ajaa. Voisi pedata kunnon päikkärit huomiselle.

En ole juurikaan jaksanut koko matkaa miettiä muuten kuin ollankohan menossa. Joten kaikki tavaroiden ja autoon liittyvät jutut on tekemättä.

Huominen kissojen paketointikin vähän jännittää. Sillä toista kissaa ei saa vissiin mahdottoman hyvin menemään laatikkoon. Mutta en aio kuljettaa irtikään autossa, joten ei ole kauheasti vaihtoehtoja.

Jos sitä vain ottaisi itseään jostain kiinni ja repisi nyt tuonne töiden ääreen. Tai sitten kirjoitan koneella koirista hoitajalle, joka ei niitä entuudesta tunne.

Ja jonkinlaiset käyttöohjeet olisi laitettava miehenkin mukana huomiseksi osastoa varten.

Ehkä nyt kuitenkin yritän tehdä edes jotain, eikä vain miettiä.