korjaa kaiken?

Odottelin vielä puolisen tuntia että tyttö nousisi ylös tai ilmaantuisi syömään jne. Ei kuulunut. Joten ajattelin, että petaan sänkyni ja käyn köllöttelemään. Nukahdin saman tien.

En siis syönyt mitään. Kun yskittää kuiva ilma niin paljon, keksi laittaa suun eteen kasvosuojuksen (tuttu Japanista ja Jacksoniltä) ja kun se auttoi, oli hieman hankala napostella sipsipussista loppuja. Ja kun ei ole nälkä.... suojus on suojannut vähän liian hyvin.

Aion tässä kyllä käynnistää suurmittaiset ruuanlaitot. Pilkoin jo broileria 720 grammaa ja se menee kohta wokkipannuun.  Taidan tehdä ihan risottoa. Siitä saan evästä koko viikoksi tai siis työvuoroihin. Olenpas minä nyt kerrankin ajantasalla.

Mutta järkytys oli suuri, kun heräsin. Kello oli kaksi. Tai enemmän se oli ennen kuin tiskaamiseltä ja vessassakäynneiltä kerkisin katsoa.

Miehelle nimittäin tuli kutsu silmäpolille luultavasti laserhoitoon. Ja käynti olisi ollut nyt torstaina. Ja mies siellä Hossassa. Ja kutsu tuli torstaina, jolloin olin iltavuorossa. Ja kun soittoaika on ma-to klo 13-15.00, jäi se torstaina soittamatta ja sitten on perjantai lauantai sunnuntai. Tälle päivälle jäi, kun aika on peruttava paria päivää ennen.

Ja meinasi jäädä nytkin. Jouduin suusuojuksenkin ottamaan pois ja nyt yskittää.

Ajattelin, että lämmitän saunan, vaikka eihän se olisi kai tässä tilanteessa suotavaa. Ajattelin vielä senkin, että pidän suusuojuksen saunassa. Tai jonkin muun, sillä en halua että tämä kapistus hikoontuu. Tukka roikkuu taas alaviistosti. Moneen kertaan töissä ja öissä hikoontuneena - ja ilman pesua.

Huomenna on lentsun viikkopäivä. Ei onneksi vuosipäivä. Ainakaan vielä. Sitten olen kaksi viikkoa tärvännyt puolitehoisena ja päätynyt elämänmuutosputkeenkin siinä sivussa. Että olenkohan ollut syyntakeeton vai tauti vain oikonut muutaman kiertotien ja päätynyt loppuratkaisuun nopeammin.