Ensi alkuun ihmettelen, miksi muka kukaan ei kirjoita blogiinsa. Ei päivity enää juuri ollenkaan tuo Kojelauta. Uupumusko se, vai toimimaton ohjelma. Jotain ongelmaahan tässä taisi olla... joten olen varmaan sitten ihan hukannut blogeja, vaikka olisivat muka tuossa seurannassa.

Viime yö meni ihan munille. Tai kanoille tai kuulle.

Ei viitsitty lähteä kylille eilen illalla vaikka olisi pitänyt. Ei vaan muistettu, että kyseessä oli auton tankkaus... eikä vain kaupassakäynti. Joten kun havahduin yöllä koiran tassujen rapinaan... en saanut kahteen tuntiin unta. Ja senkin jälkeen tajusin valvoskella, kun ajattelin, että on kai lähdettävä viemään tyttöä töihin.

Jep, ei ole varmaa tuo tankkaaminen. Tytöllä siis ja nyt kun autossa on noita käynnistymisongelmiakin... ja olihan sitä taas aamulla rumba ja salsa kun työnnettiin loppupeleistä auto alamäkeen, että käynnistyi. Ja niin olenkin olevinas yöllä ongelmissa, kun pitää hakea tyttö samaan aikaan kuin olla vastaanottamassa taksia kotona...

Unohdin ettei tosiaankaan ole mies tulossa takaisin... siis menee viikoksi osastolle. Kyllä muuten olisi helpottanut, jos tuokin havainto olisi tullut yöllä valvoessa eikä aamulla pikakahvin ääressä.

Mutta nyt on tyttö töissä ja minä autoineni täällä. Ukko neurolla... taksilla.

Ääh, aion mennä joka tapauksessa lenkille, kunhan pääsisin tästä ylös. Uskon, että sen lenkin jälkeen se vasta väsyttääkin. Ja aamupalan jälkeen, kunhan sinne asti pääsen.