se piru päättyy. Tiedän kyllä ettei tämäkään kuntapahanen ole ilman sosiaalitapauksia, mutta ottaa ohimoon se, että kun ystävällisesti ujutat kysymyksesi sähköpostitse lyhyen ytimekkäästi muotoiltuna sossutädin luettavaksi töidensä välillä, hän lukee aina sen viimeisen kysymyksen....

Taas oli vastattu viimeiseen kysymykseen.

Ja vastaus oli sitä samaa shittiä. Että "voittehan te tuolla kalaniemessä [tätin käpslokki on luodolla] käydä, mutta asiasta sovitaan palvelusuunnitelmaa tehtäessä. Ja haluaisin minäkin siellä käydä. "

Meinasin laittaa, että onko miehensäkin uutta sijoituspaikkaa vailla...ja että miten ihmeessä voimme sanoa, että kalaniemi siis Kalaniemi on hyvä paikka miehelleni, jos pitää odottaa siihen asti kun palvelusopimusta tehdään... siis parin viikon päästä, mutta eikö tässä nyt ole koira haudattuna. Tai ei mene minun järjen mukaan ollenkaan.

Jos sossu esittää kohteita. Niihin tutustutaan ja sitten tehdään palvelusopimus ja lyödään homma lukkoon.

Nyt tehtiin niin, että tuli kolme ehdotusta, joihin yhteen saa mennä katsomaan muttei suositeltu, kun palvelusopimus on tekemättä. Mitähän siihen sitten kirjataan... että käydään kohteissa? Siihen se sossutädin aika menee kun käy noita viisaita päätöksiä tekemässä. Ja siihen se menee minun jaksaminen hoitaa näitä asioita.

No, huomasin, etten saanut edelliseenkään viestiin kaikkia vastauksia, joten ehkä laitan ihan erillisen kyselyviestin vielä.... voi vxxxx! Että syö ja kipeästi.

Tehtävien ja toimivallan delegoinnin kautta sosiaalihuoltolaissa (710/1982) kunnalle määritellyt sosiaalihuollolliset
tehtävät ovat usein käytännössä myös sosiaalityöntekijän tehtäviä. Tällaisia kunnan sosiaalihuoltoon
kuuluvia tehtäviä ovat sosiaalihuoltolain 13 §:n mukaan:
1) sosiaalipalvelujen järjestäminen asukkailleen;
2) toimeentulotuen antaminen kunnassa oleskelevalle henkilölle;
3) sosiaaliavustusten suorittaminen asukkailleen;
4) ohjauksen ja neuvonnan järjestäminen sosiaalihuollon ja muun sosiaaliturvan etuuksista ja niiden hyväksikäyttämisestä;
5) sosiaalihuoltoa ja muuta sosiaaliturvaa koskevan tiedotustoiminnan järjestäminen;
6) sosiaalihuoltoa ja muuta sosiaaliturvaa koskevan koulutus-, tutkimus-, kokeilu- ja kehittämistoiminnan
järjestäminen; sekä
7) sosiaalisen luoton myöntäminen asukkailleen.