varmaan hirvikärpäsiäkin, vaikken ole vielä saanut kiinni. Ja sitten päänsärky, joka on tuliaisia automatkalta perjantailta kotiin. On se hiivattia kuljetella tuollaisiakin tuliaisia. Varsinkin kun ei hotsittaisi nappailla ainakaan salarakas Burtonia. Nyt  on tyydyttävä bara-paracetamoliin, mikä lisää annoskokoa. Ehkä että minä uskoisin ja näin myös onneton neuvoo moni taho, että 1 gramma vähintään kerralla.

Kela onneksi armahti kuntoutukselta. Eli mies vain sitten ilmoittautuu Kankaanpäähän loistokeilaukseen. Saan viettää senkin ajan ilman omaishoitoa. Lupaan kertoa kirjallisena kaiken tarvittavan miehen hoitoon liittyvän.

@ @ @

Mies on virkistynyt silminnähden. Hänhän tilaa tavaraa puhelimella, nostaa rahaa pankista ja hakee tilaamansa paketinkin... vaan ei kysele, olisiko lääkkeisiin riittänyt rahat. Näin meillä, mites teillä? Juu seksuaalisuuskin kuuluu ihmiseen. Ja siihen voi eläkkeensä laittaa, jos vaimo turvaa pienellä palkalla muun hoidon: ruoan, velkojen maksut sekä lääkkeet. Voi v-sana jo monenteen kertaan tänä aamuna.